Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme,

Vi hjelper deg med å finne riktig pute.

Velg en hodepute som passer din liggestilling.
Skulle den ikke passe deg, kan den byttes.

Komfort hodepute

Deltabed Komfort hodepute er designet for å gi en optimal støtte og komfort for deg som ønsker en tradisjonell puteform.

Gå til komfort hodepute

Anatomisk hodepute

Deltabed Anatomisk hodepute støtter og avlaster nakken optimalt. Utformingen gjør at snorking reduseres.

Gå til anatomisk hodepute

Myk Anatomisk hodepute

Deltabed Myk Anatomisk pute avlaster og støtter nakken og er mykere enn den vanlige anatomiske puten.

Gå til myk anatomisk hodepute

Wing hodepute

Deltabed Wing hodepute er utformet slik at den gir god støtte
mot skulderen og nakken ved sideleie.

Gå til Wing hodepute

Myk Wing hodepute

Deltabed Myk Wing hodepute er utformet slik at den gir god støtte mot skulderen og nakken ved sideleie og er mykere enn en vanlig Wing hodepute.

Gå til myk Wing hodepute

Vincent reisepute

NYHET!
Vincent reisepute er et nytt produkt hos Deltabed.
Reiseputen har samme egenskaper som den anatomiske hodeputen, men er kun halvparten så stor. Den er derfor lett og hendig å ha med seg på reise.

Gå til Vincent reisepute

Komfort hodepute

Deltabed Komfort hodepute har vanlig putestørrelse, men er designet for å gi en optimal støtte og komfort. Den er myk, men blir ikke flat som tradisjonelle puter i dun og fyllmaterialer. Ventilasjonskanaler i puten balanserer temperaturen.

Det unike revolusjonerende designet omfavner nakken og hode uansett om du ligger på siden, ryggen eller magen. Puten forebygger og reduserer nakkesmerter.

Anatomisk hodepute

Deltabed Anatomisk hodepute gir en spesielt god støtte til de øverste nakkevirvlene noe som forebygger og lindrer nakkesmerter. Putens anatomiske form løfter nakken og halsen slik at lufttilførselen blir bedre når du sover på ryggen.

Erfaringer fra kunder viser at snorkeproblemer ofte blir betydelig mindre med denne puten. Puten er spesielt godt egnet til deg som sover på mest ryggen.

Myk Anatomisk hodepute

Deltabed Myk Anatomisk hodepute er mykere enn den originale anatomiske hodeputen. Den gir en spesielt god støtte til de øverste nakkevirvlene noe som forebygger og lindrer nakkesmerter. Putens anatomiske form løfter nakken og halsen slik at lufttilførselen blir bedre når du sover på ryggen.

Erfaringer fra kunder viser at snorkeproblemer ofte blir betydelig mindre med denne puten. Puten har ventilasjonskanaler som balanserer temperaturen i puten.  Puten er spesielt godt egnet til deg som sover mest på ryggen og siden.

Wing hodepute

Deltabed Wing hodepute er for deg som ligger mest på siden og ønsker ekstra støtte og avlasting helt ned til de nederste nakkevirvlene. Det gjør at spenninger ikke setter seg i skuldre og nakke.

Puten egner seg også til deg som sover på magen/siden og god om du liker å ligge “flatt” når du ligger på ryggen.

Myk Wing hodepute

Deltabed Myk Wing hodepute er for deg som ligger mest på siden og ønsker ekstra støtte og avlastning helt ned til de nederste nakkevirvlene. Det gjør at spenninger ikke setter seg i skuldre og nakke.

Puten egner seg også til deg som sover på magen/siden og god om du liker å ligge “flatt” når du ligger på ryggen.

Vincent reisepute

NYHET! Vincent reisepute er et nytt produkt hos Deltabed.

Vincent reisepute har samme egenskaper som den anatomiske hodeputen, men er kun halvparten så stor. Den er derfor lett og hendig å ha med seg på reise.