Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme,

Toppmadrass

Toppmadrassen er til deg som ikke trenger ny madrass, men vil bytte ut overmadrassen du har. Toppmadrassen har samme skjerming/jording og trykkavlastning som fullhøydemadrassen har.

 

Legges oppå den madrassen du har fra før

Overmadrassen skal IKKE brukes oppå en Deltabed fullhøyde madrass. Den kan brukes på en tradisjonell seng om du ikke velger å gå for fullhøydemadrass, men vil bruke den sengen du har fra før. Denne ortopediske toppmadrassen gi deg nødvendig støtte og avlastning samtidig som den jorder deg og skjermer for stråling.

Former seg presist etter din kropp

Overmadrassen består av millioner av små, ekstremt sterke celler som støtter deg opp og former seg presist etter din kropp, uansett om du er stor eller liten og uansett hvor varmt det er i sengen. I en Deltabed madrass våkner du uthvilt uten verk eller stivhet i muskler og ledd forårsaket av sengen.

Overmadrass

Leveres  med jordingssystem/skjeming. Vinterside med merinoull og sommerside med MicroCare.

Har du en god seng, men ønsker å skjerme deg for stråling og jorde kroppen er overmadrassen vårt produkt til deg. Legges oppå din gamle madrass og jordes

Hvis du har en god seng fra før, kan du velge den 2 cm tykke overmadrassen. Den legges oppå madrassen / overmadrassen du har med merinoull-siden eller MicroCare siden opp. Merinoull-siden gir en behagelig varme om du er litt kald om natten. MicroCare siden er ventilerende. Madrassen jorder deg og skjermer 99,6 % av elektriske felter /  90% av høyfrekvente felter.


Jording og skjerming

sirkel05
Basert på naturlige råmaterialer


Anti-midd / anti-bakterier


Østerriksk kvalitet