Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme, Madrass, Overmadrass, Pute, Sengeramme,

Helseputa – mot nakke, snorke og søvnproblemer. 

Vi feirer 20 år og gir deg en superdeal på puten som kan forandre livet ditt. Utrolig støte og avlastning, men myk og god. Ikke hard i kalde soverom det er noen av fordelene med Helseputa. 40 dager pengene tilbake garanti om du ikke liker den.

Jubileums rabatt

Helseputa ord 1980.- Nå idag 1490.-

kr 1.980,00Kjøp

På tide med en ny pute? Helseputa er best

I 20 år har norske Deltabed laget puter og madrasser i Østerrike. Nå har designet den beste puten du kan tenke deg. Helt ny utførelse. Enten du liker å ligge litt lavt eller høyt fast eller mykt vi finner den som passer deg best (bilde komfort puten)

HELSEPUTA er laget med en anatomisk tilpasning.

Enten du velger den anatomisk tilpassede wing puten eller granulat puten med små skumbiter gir de støtte og avlastning uten å bli «flate». En vanlig dun/fiber pute flater ut slik at nakken ofte får dårlig støtte noe som resulterer i nakkesmerter, ryggsmerter, skuldersmerter, snorkeplager og søvnplager.

Innovativ Airway Konstruksjon

Loading...

Deltabed helsepute uten midd

En vanlig hodepute kan inneholde millioner av midd. I Deltabed helsepute bruker vi naturlig microcare teknologi i fiberen som gjør at puten blir 100% middfri. Helt naturlig og kjemikaliefritt.

 Tusenvis av kunder i Norge

Vi har tusenvis av kunder som tidligere har slitt med nakkesmerter, søvnplager, hodepine, snorking, skulderplager og ryggsmerter. 9 av 10 merker en radikal bedring av sine plager.

Veldig fornøyd med anatomiske nakkeputen fra Deltabed ! Når man skal få ut sitt maks potensial som toppidrettsutøver er søvn utrolig viktig. Etter at jeg prøvde puten ligger jeg bedre i sengen og har ikke samme nakkeproblemene Anbefales !

Matthías Vilhjálmsson, Fotballspiller

Deltabed helsepute

Pris 1980.- rabatt i dag 500.- nå 1490.- I tillegg sender vi den gratis hjem til deg. Du sparer 650.-

kr 1.980,00Kjøp

PRØV i 40 dager. Er du ikke fornøyd får du pengene tilbake.  Det er ikke uten grunn at 100 vis av norske Fysioterapeuter, Kiropraktorer og Osteopater anbefaler puten.